Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlediğin kişileri görmek

Rüyada özlediğin kişileri görmek

Rüyada özlediğin kişileri görmek amaçlardan sapmaya, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına inanılır.

Rüyada özlediğin kişileri gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak sorun yaratabilir.

Rüyada bir kişiyi özlemek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada özlediğin kişileri görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Rüyada özlediğin kişiyi görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada özlediği kişiyi görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada özlediğin arkadaşını görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada birini özlediğini söylemek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, borçlarının kapacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi özlemek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments