Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlediğin birini görmek

Rüyada özlediğin birini görmek

Rüyada özlediğin birini görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, evindeki huzurun bozulacağına, strese gireceğine, geleceğin güzel olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına rivayet eder.

Rüyada özlediğin birini gördüyseniz:

  • İşinize yaramayan şeylerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgili özlemek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babayı özlemek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye inanılır.

Rüyada özlediği birine sarılmak belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada özlediğimiz birini görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada çok özlemek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, ailesini de mutlu edeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına alamet eder.

Rüyada özlediğine kavuşmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini özlemek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölen anneyi özlemek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments