Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlediği kişiyi görmek

Rüyada özlediği kişiyi görmek

Rüyada özlediği kişiyi görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, işlerini yoluna koyacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, bereketinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özlediği kişiyi gördüyseniz:

  • Hatalarından ya da başarısızlıklarından sizi sorumlu tutmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada bir kişiyi özlemek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özlediği kişiyi görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özlediğin kişileri görmek rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına yorulur.

Rüyada özlediğin kişiyi görmek daha temkinli ve garantici olacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini özlemek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili özlemek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada özlediğin insanı görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments