Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek

Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek

Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız bir şey hakkında fikir beyan etmemek veya ölçülü konuşmak için çok çaba sarf edebilirsiniz.

Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına inanılır.

Rüyada tabancayla birinin vurulduğunu görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada tabanca vurulmak kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işaret eder.

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına işarettir.

Rüyada başından tabancayla vurulmak yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, onlara hocalık edeceğine alamet eder.

Rüyada tabancayla karnından vurulmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments