Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafadan tabancayla vurulmak

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, birlikte kâh ağlayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, parasının ve malının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Özel veya profesyonel nedenlerle kurulacak ilişkiler istediğiniz bir alanda ilerlemenize katkıda bulunabilir.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak sıkıntılarının biteceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafadan vurulduğunu görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla kafadan vurulmak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Rüyada silahla kafadan vurulduğunu görmek kendi bildiğini okuyacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine delalettir.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına inanılır.

Rüyada kafadan silahla vurulmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına alamet eder.

Rüyada kafadan vurulmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada kafadan iğne vurulmak güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments