Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başından tabancayla vurulmak

Rüyada başından tabancayla vurulmak

Rüyada başından tabancayla vurulmak karlı bir iş ortaklığı yapacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, karanlıkların aydınlanacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine yorulur.

Rüyada başından tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Kendinizi oldukça güçsüz hissedebilirsiniz.

Rüyada başından tabancayla vurulmak ekmeğinin verimli olacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına yorulur.

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, çaresizleşeceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek sevdikleri ile kavuşacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işarettir.

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek büyük başarılar elde edeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabanca vurulduğunu görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, ticarette şansının yaver gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments