Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayla birinin vurulduğunu görmek

Rüyada tabancayla birinin vurulduğunu görmek

Rüyada tabancayla birinin vurulduğunu görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, net bir bakış açısı kazanacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada tabancayla birinin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız hobilerinizi veya işlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada tabancayla boynundan vurulmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına işarettir.

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, eski enerjisini bulacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynundan tabancayla vurulmak hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına delalet eder.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments