Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiyi kör görmek

Rüyada ölen kişiyi kör görmek

Rüyada ölen kişiyi kör görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, gelirinin daimi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada ölen kişiyi kör gördüyseniz:

  • Problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada bir kişinin kör olduğunu görmek tatsız haberlerin alınacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, hayatının daha kolay olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kör kişi görmek işlerin çok iyiye gideceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına delalet eder.

Rüyada ölen kişiyi kör görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kör bebek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine rivayet eder.

Rüyada kör insanlar görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, işlerinin ters gideceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının kör olduğunu görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, ruhunun şifa bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yakının kör olduğunu görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada anneni kör görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments