Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak

Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak

Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, mutlu olacağına ve güleceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Yani her istediğinizi yaptırabilecek durumdasınız.

Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişinin kokusunu duymak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin kokusunu duymak yaşadığı olayların kötü gideceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişinin öldüğünü duymak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, aksine daha da zorlaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin öldüğünü duymak evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments