Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kokusu duymak

Rüyada ölü kokusu duymak

Rüyada ölü kokusu duymak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü kokusu duymak gördüyseniz:

  • Belli bir durumu, iş birliğini ya da çalışmayı dikkatle ele almalısınız.

Rüyada ölü kokusu duymak onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, saygın biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada ölünün kokusunu duymak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada hoş koku duymak kıdem atlayacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Rüyada sarımsak kokusu duymak gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gül kokusu duymak girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Rüyada şeftali kokusu duymak kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada deniz kokusu duymak önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet eder.

Rüyada kabenin kokusunu duymak maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments