Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir kişinin kanser olduğunu görmek

Rüyada başka bir kişinin kanser olduğunu görmek

Rüyada başka bir kişinin kanser olduğunu görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada başka bir kişinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Tecrübeli, bilgi sahibi veya sizden yaşça büyük kişilerle yapacağınız konuşmalar mevcut durumunuz için yararlı gelişmelerin yolunu açabilir.

Rüyada başka bir kişinin kanser olduğunu görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu öğrenmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu duymak büyük bir sorun oluşacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu görmek işleri büyütme sürecine girileceğine, güç kaybedeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada bir kişiyi kanser görmek keyifli sohbetler edeceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişinin kanser olduğunu duymak tövbelerinin karşılık bulacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişinin kanser olduğunu öğrenmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin kanser olduğunu görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, kazancın gittikçe azalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments