Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar temizlediğini görmek

Rüyada idrar temizlediğini görmek

Rüyada idrar temizlediğini görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, yollarını ayıracağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada idrar temizlediğini gördüyseniz:

  • Belli bir konunun yatışması için daha esnek olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada idrarı temizlemek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada başkasının idrarını temizlemek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrar temizlediğini görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı idrar görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suya idrar yapmak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine delalettir.

Rüyada çok fazla idrar yapmak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, güvensizliğini yeneceğine işaret eder.

Rüyada çokça idrar yapmak gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe idrar görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments