Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin hapse girdiğini görmek

Rüyada bir kişinin hapse girdiğini görmek

Rüyada bir kişinin hapse girdiğini görmek dertlerin ve sorunların artacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, büyük kazanç sağlanacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine delalet eder.

Rüyada bir kişinin hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda gözle görülür bir dirençle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir kişinin hapse girdiğini görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınlarının hapse girdiğini görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarının hapse girdiğini görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, kazançlı işlere girileceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek kötü halinden eser kalmayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının hapse girdiğini görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin hapse girdiğini görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kişinin içinin daralacağına tabir olunur.

Rüyada yakının hapse girdiğini görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının hapse girdiğini görmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, borçlarının azalacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments