Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin hapse girdiğini görmek

Rüyada birinin hapse girdiğini görmek

Rüyada birinin hapse girdiğini görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, özlemelerin son bulacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına işaret eder.

Rüyada birinin hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini sizin bazı konularda ilerlemenize destek için adamış olabilirler.

Rüyada kardeşinin hapse girdiğini görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin hapse girdiğini görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine işarettir.

Rüyada eşinin hapse girdiğini görmek zorlukların biteceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, mevkie edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini hapse girdiği görmek işi ile gündeme geleceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin hapse girdiğini görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının hapse girdiğini görmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, kendi işini açacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada hapse girdiğini görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının hapse girdiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments