Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin elini tutmak

Rüyada bir kişinin elini tutmak

Rüyada bir kişinin elini tutmak pek az kazanç getireceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, ticaretin açılacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada ölmüş kişinin elini tutmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğun kişinin elini tutmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin elini tutmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak sevdiği birine hediye alacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, ele geçen parada artış olacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, kendini yiyip bitireceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kişinin elini tutmak onu cesaretlendireceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments