Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak

Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak

Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak kısmetlerin günden güne artacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı renklendirebilecek veya size genel katkıları olabilecek seyahatler ya da kısa ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğun kızın elini tutmak yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak bereket ve zenginliğe kavuşacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin elini tutmak elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments