Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişinin elini tutmak

Rüyada ölmüş kişinin elini tutmak

Rüyada ölmüş kişinin elini tutmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, hem de iş hayatına yansıyacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, lüks şekilde yaşayacağına, istediği evde oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmeniz olumlu değişikliklerin yolunu açabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini tutmak anne babanın üzüntü duyacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, sorununu kolayca çözeceğine alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, makamının artacağına tabir olunur.

Rüyada ölen kişinin elini tutmak hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin kişinin elini tutmak tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin elini tutmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun kişinin elini tutmak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tutmak kazançlı olacağı işlere gireceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak büyük tartışmalar yaşayacağına, malına gelecek zarara, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments