Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun kişinin elini tutmak

Rüyada küs olduğun kişinin elini tutmak

Rüyada küs olduğun kişinin elini tutmak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğun kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Yardım alamasanız da istediğiniz birçok şeyi gerçekleştirebileceksiniz.

Rüyada küs olduğun kişinin elini tutmak parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun birinin elini tutmak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kişinin elini tutmak hastalığının düzeleceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişinin elini tutmak çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments