Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, iflas edeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantrasyon sağlamakta güçlük çekebilirsiniz, ilişkinizde beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğun kızın elini tutmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bol rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, sorunların sürekli artacağına, yeni bir araba satın alınacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Rüyada ölen kişinin elini tutmak durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments