Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin boyunu uzun görmek

Rüyada bir kişinin boyunu uzun görmek

Rüyada bir kişinin boyunu uzun görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, makam sahibi olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, üzerinde kafa yoracağına işaret eder.

Rüyada bir kişinin boyunu uzun gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre anne veya babanızla ya da her ikisi ile birden ters düşebilirsiniz.

Rüyada bir kişinin boyunu uzun görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin boyunu uzun görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün boyunu uzun görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada birinin boyunu uzun görmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada uzun boyun görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada boyun uzun olduğunu görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının boyunu uzun görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, her anlamda güçleneceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin boyunu çok uzun görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments