Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin boyunu uzun görmek

Rüyada sevdiğinin boyunu uzun görmek

Rüyada sevdiğinin boyunu uzun görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, güven kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin boyunu uzun gördüyseniz:

  • Çalışmalarınız boşa gitmeyecek.

Rüyada sevdiğinin boyunu uzun görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada bir kişinin boyunu uzun görmek süzüleceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boyunu uzun görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun boyun görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, çok büyük paralar kazanacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin boyunu uzun görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin boyunu çok uzun görmek mevki edineceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına yorulur.

Rüyada başkasının boyunu uzun görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına delalet eder.

Rüyada boyun uzun olduğunu görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments