Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun boyun görmek

Rüyada uzun boyun görmek

Rüyada uzun boyun görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine inanılır.

Rüyada uzun boyun gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemek ya da istediğinizi elde etmek için başkalarının sizi davet etmesini beklemek ya da olan biteni izlemek yerine daha katılımcı ya da girişimci olmanız gerekiyor.

Rüyada birinin boyunu çok uzun görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin boyunu uzun görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, dünya malının çoğalacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin boyunu uzun görmek kısmetli bir işe atılmaya, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boyunun uzun olduğunu görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, haksızlığa uğrayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının boyunu uzun görmek hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına yorulur.

Rüyada boyun uzun olduğunu görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun boyun görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine inanılır.

Rüyada ölünün boyunu uzun görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments