Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin boyunu uzun görmek

Rüyada birinin boyunu uzun görmek

Rüyada birinin boyunu uzun görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada birinin boyunu uzun gördüyseniz:

  • Finansal veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde dönüm noktası denebilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin boyunu uzun görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin boyunu uzun görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının boyunu uzun görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun boyun görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin boyunu çok uzun görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının boyunu uzun görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boyunu uzun görmek siparişlerinin çoğalacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyunun çok uzun olduğunu görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, büyük takdir toplanacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments