Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının boyunu uzun görmek

Rüyada başkasının boyunu uzun görmek

Rüyada başkasının boyunu uzun görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine işaret eder.

Rüyada başkasının boyunu uzun gördüyseniz:

  • Bazı konularda katılımcı olmaya yanaşmayan kişiler nedeniyle siz yolunuzdan dönmemelisiniz.

Rüyada arkadaşının boyunu uzun görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına alamet eder.

Rüyada birinin boyunu çok uzun görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının boyunu uzun görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine işaret eder.

Rüyada bir kişinin boyunu uzun görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin boyunu uzun görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine işaret eder.

Rüyada boyunun uzun olduğunu görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada ölünün boyunu uzun görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, para pul sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boyun uzun olduğunu görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments