Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kişinin boşandığını görmek

Rüyada iki kişinin boşandığını görmek

Rüyada iki kişinin boşandığını görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, dişe diş savaşacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, umutların yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki kişinin boşandığını gördüyseniz:

  • Olumlu tarafından görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada iki kişinin boşandığını görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ancak yılmayacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin boşandığını görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada evlenip boşanmak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına delalet eder.

Rüyada ablanın boşandığını görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, insanlarla bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkalarının boşandığını görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, çok iyi paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar birinin boşandığını görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada boşandığını görmek günlerini bunun için harcayacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının boşandığını duymak çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments