Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının boşandığını görmek

Rüyada kadının boşandığını görmek

Rüyada kadının boşandığını görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, ticaretinin gelişeceğine, yeni işlere girileceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, işlerinin yarım kalacağına işaret eder.

Rüyada kadının boşandığını gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıya sahipsiniz.

Rüyada boşandığı kadını görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına işaret eder.

Rüyada kadının boşandığını görmek hayal kırıklığına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocadan boşandığını görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, geleceğinin parlak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne babanın boşandığını görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, işlerini boşvereceğine işaret eder.

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine alamet eder.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek yanlış işler yapacağına, gönül kapılarını açacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanla boşandığını görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşanmak için imza atmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments