Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz adet kanı görmek

Rüyada temiz adet kanı görmek

Rüyada temiz adet kanı görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, ibadete ağırlık verileceğine yorulur.

Rüyada temiz adet kanı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığını araştırmalısınız.

Rüyada temiz adet kanı görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin adet kanı görmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada adet kanı silmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada yatakta adet kanı görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adet kanı yalamak bir işi rakiplerine kaptıracağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada adet kanı yıkadığını görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada adet kanını temizlemek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına delalettir.

Rüyada adet kanı olmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments