Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının adet görmek

Rüyada başkasının adet görmek

Rüyada başkasının adet görmek yetki ve söz sahibi olacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının adet gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemenizi sağlayacak türlü parlak fikirleriniz olabilir.

Rüyada adete girdiğini görmek neşeli zamanların yaşanacağına, gururlu bir hayat süreceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük bir kızın adet olduğunu görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada adet olduğunu hissetmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adetini görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kısmetinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada adet olmak kan görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, mevkie edineceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada adet bezini yıkamak çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına yorulur.

Rüyada kızın adet olduğunu görmek makbul olan şeylere, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments