Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adetliyken abdest almak

Rüyada adetliyken abdest almak

Rüyada adetliyken abdest almak kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, maddi açıdan ferahlamaya, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine yorulur.

Rüyada adetliyken abdest almak gördüyseniz:

  • Bazı sırlarınız sizi sevmeyen kimselere taşınabilir.

Rüyada adetliyken abdest almak aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada adet bezi yıkamak anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada adetli namaz kıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada adetli bezi görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine işaret eder.

Rüyada iç çamaşırında adet kanı görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada ilişkiye girerken adet olmak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin adet olduğunu görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının adet olduğunu görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments