Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek

Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek

Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, sağlık sorunlarının artacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada hamile iken adet olduğunu gördüyseniz:

  • Ufak jestler söz konusu olabilir.

Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile iken adet görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada adet iken namaz kılmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken adet olmak aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işarettir.

Rüyada hamile iken hamile olduğunu görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hamile iken bebek emzirmek hayırlı bir evlat olacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada hamileyken adet olmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada hamileyken adet görmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments