Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet kanaması geçirmek

Rüyada adet kanaması geçirmek

Rüyada adet kanaması geçirmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, kendisine olan güvenin artacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, itibar edineceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada adet kanaması geçirmek gördüyseniz:

  • Aksi taktirde müsamahakar tutumlarınızın zararlarını görebilirsiniz.

Rüyada adet kanaması geçirmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, anlaşmalardan cayılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada adet kanaması görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada adet kanaması olmak galibiyet kazanacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, hayırlı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada adet kanama görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine delalet eder.

Rüyada kanama geçirdiğini görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada iç kanama geçirmek yaşama dört elle sarılacağına, büyük başarı kazanacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyin kanaması geçiren birini görmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin beyin kanaması geçirdiğini görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments