Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşlerini korumak

Rüyada kardeşlerini korumak

Rüyada kardeşlerini korumak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, onu alkışlayacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, düşmanlarını alt edeceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada kardeşlerini korumak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza düzen getirmeniz karlı değişimlerin yolunu açabilir.

Rüyada kardeşini korumak düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına inanılır.

Rüyada kardeşimi korumak başarısının düşeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, prestij kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşlerini korumak insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, geniş geniş yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşi korumak hoş olmayan sözler işiteceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayı korumak hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi korumak evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, sağlığının kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada hayvanları korumak ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini korumak aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments