Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kimsenin düştüğünü görmek

Rüyada bir kimsenin düştüğünü görmek

Rüyada bir kimsenin düştüğünü görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet eder.

Rüyada bir kimsenin düştüğünü gördüyseniz:

  • Seçimlerinizi buna göre yapmalısınız.

Rüyada bir kimsenin düştüğünü görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalettir.

Rüyada kimsesiz görmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, hayal kırıklığına, sağlık içinde yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir kimseyi sırtında taşımak dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada bir kimseyi korumak Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, başarı ve zafer kazanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kimseden para almak düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalet eder.

Rüyada bir kimsenin boşandığını görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bir kimseden kaçmak sahip olduklarının eksileceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada bir kimsenin zayıfladığını görmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments