Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kimsenin zayıfladığını görmek

Rüyada bir kimsenin zayıfladığını görmek

Rüyada bir kimsenin zayıfladığını görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, sıkıntının günden güne artacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, onlara sanat öğreteceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada bir kimsenin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren beklenmedik gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir ya da yakın çevrenizdeki kişilerin yardımınıza ihtiyacı olabilir.

Rüyada bir kimsenin zayıfladığını görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kazanca kavuşacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine yorulur.

Rüyada birinin zayıfladığını görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, umduğunu bulamayacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada babasının zayıfladığını görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hanesine huzurun dolacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet eder.

Rüyada zayıfladığı görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada babanın zayıfladığını görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bacaklarının zayıfladığını görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına delalet eder.

Rüyada zayıflamak güzelleşmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, isteklerinize kavuşacağınıza yorulur.

Rüyada sevgilinin zayıfladığını görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments