Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kimseden kaçmak

Rüyada bir kimseden kaçmak

Rüyada bir kimseden kaçmak zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir kimseden kaçmak gördüyseniz:

  • Başkalarına ait konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada bir kimseden kaçmak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kimsenin tekrar öldüğünü görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kimseyi hasta görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kimsenin ağladığını görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kimseyi görmek sorunların hallolacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kimseyi öpmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada kayıp kimse görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş bir kimse görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments