Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kimsesiz görmek

Rüyada kimsesiz görmek

Rüyada kimsesiz görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, anne baba duaları alınacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada kimsesiz gördüyseniz:

  • Geçmişte size başarı getiren metodlarla ilerlemeniz aynı derecede başarılı olmanızı sağlayabilir.

Rüyada bir kimseye sarılmak geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kimseye para vermek borçların gittikçe artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine alamet eder.

Rüyada bir kimseye yardım etmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada bir kimseyi aramak zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalet eder.

Rüyada sarhoş kimse görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş bir kimseyi canlı görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada bir kimseyi dövmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kimseyi hasta görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments