Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi kimse görmek

Rüyada iyi kimse görmek

Rüyada iyi kimse görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada iyi kimse gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yaırımlar konusunda şanslısınız.

Rüyada iyi kimseleri görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, toparlanacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına delalet etmektedir.

Rüyada iyi kimse görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş bir kimseyi canlı görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına inanılır.

Rüyada hasta kimse görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kimseyi görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık kimse görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulur.

Rüyada bir kimseyi hamile görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kimsesiz görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments