Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bir kimseyle konuşmak

Rüyada ölü bir kimseyle konuşmak

Rüyada ölü bir kimseyle konuşmak zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, gönül gözünün açılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü bir kimseyle konuşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Rüyada ölü bir kimseyle konuşmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kimseyle konuşmak işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, kendisiyle övüneceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş bir kimseyle konuşmak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kimseyle konuşmak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine inanılır.

Rüyada ölen kimseyle konuşmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, onlara galip geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kimseyi ölü görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına işaret eder.

Rüyada ölü kimse tarafından öpülmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine işarettir.

Rüyada ölü kimsenin elini tutmak ilerleyeceğine, kalkınacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments