Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir kimse görmek

Rüyada ölmüş bir kimse görmek

Rüyada ölmüş bir kimse görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, önemli bir lider haline geleceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş bir kimse gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya geride kalmanıza neden olan iş birliklerini veya ilişkileri sorgulayabilirsiniz.

Rüyada ölü kimseyi diri görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine inanılır.

Rüyada ölü kimseden para almak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulur.

Rüyada paralı kimse görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada bir kimseye bağırmak maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kimseyi öpmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına tabir olunur.

Rüyada sesini kimseye duyuramamak hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına alamet eder.

Rüyada bir kimseyi gelinlikle görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kimsesiz bebeğe bakmak daima zinde ve genç kalacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments