Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kimsenin kustuğunu görmek

Rüyada bir kimsenin kustuğunu görmek

Rüyada bir kimsenin kustuğunu görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yılmayacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kimsenin kustuğunu gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgileri gerçekliğini kontrol etmeden dikkate almamalısınız.

Rüyada bir kimsenin hasta olduğunu görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Rüyada sesini kimseye duyuramamak bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hastalanacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına işarettir.

Rüyada ölen bir kimsenin ağladığını görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada ölü kimsenin kustuğunu görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kimseyi öldürmek maddi olarak güç kaybedeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kimseyi görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü bir kimse görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, helal rızık elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada iyi kimseleri görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments