Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kimsenin sesini duymak

Rüyada ölen kimsenin sesini duymak

Rüyada ölen kimsenin sesini duymak aile bireylerinin çok üzüleceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kimsenin sesini duymak gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler lehinize sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ölen kimsenin sesini duymak büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulur.

Rüyada sesini kimseye duyuramamak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, karlı işler yapacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kimsenin öldüğünü duymak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada rabbinin sesini duymak kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurt sesleri duymak ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına işarettir.

Rüyada düğün sesi duymak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin sesini duymak daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalet eder.

Rüyada insan ses duymak rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, dünya malı edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments