Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kaynaktan su içmek

Rüyada bir kaynaktan su içmek

Rüyada bir kaynaktan su içmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, daima afiyette olacağına işaret eder.

Rüyada bir kaynaktan su içmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle daha rahat iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada kaynak suyundan içmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, eksiklerinin farkına varacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kaynaktan su içmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun kaynağını görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak su kaynağı görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada temiz su kaynağı görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına yorulur.

Rüyada soğuk su kaynağı görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına yorulur.

Rüyada kaynak suyu bulmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, zor durumlara düşeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine delalettir.

Rüyada su kaynağı bulmak kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments