Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kaynağı bulmak

Rüyada su kaynağı bulmak

Rüyada su kaynağı bulmak istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, ticaret ehli kişi olacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada su kaynağı bulmak gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce ekibinizin onayından emin olmanız gerekiyor.

Rüyada kaynak suyu bulmak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kaynağı bulmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, planlarının gerçekleşeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada su kaynağı görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, imkânlarının çoğalacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada sıcak su kaynağı görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada kaynak suyu görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada soğuk su kaynağı görmek hayırlı işlere imza atacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz su kaynağı görmek kısmetin ve talihin açılacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada berrak kaynak su görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments