Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su kaynağı görmek

Rüyada temiz su kaynağı görmek

Rüyada temiz su kaynağı görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, refah içinde olacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz su kaynağı gördüyseniz:

  • Neşeli toplantılarda bulunabilirsiniz.

Rüyada temiz kaynak suyu görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada temiz su kaynağı görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaynak suyu görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet eder.

Rüyada kaynak suyunda yüzmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcak kaynak suyu görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına yorulur.

Rüyada doğal kaynak suyu görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, zor bir döneme girileceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine alamet eder.

Rüyada kaynak su çıktığını görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su kaynağı görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments