Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun kaynağını görmek

Rüyada suyun kaynağını görmek

Rüyada suyun kaynağını görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, sorunların günden güne azalacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, hayat boyu desteği olacağına, kısmetinin de açılacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine delalettir.

Rüyada suyun kaynağını gördüyseniz:

  • Gereksiz engellere takılmamaya bakın.

Rüyada soğuk su kaynağı görmek sıhhat kazanacağına, umduğunu bulamayacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada bir kaynaktan su içmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz su kaynağı görmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalet eder.

Rüyada su kaynağı bulmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine tabir olunur.

Rüyada sıcak kaynak suyu görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada doğal kaynak suyu görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine işarettir.

Rüyada kaynak su çıktığını görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalettir.

Rüyada temiz kaynak suyu görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments