Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak su kaynağı görmek

Rüyada sıcak su kaynağı görmek

Rüyada sıcak su kaynağı görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine inanılır.

Rüyada sıcak su kaynağı gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmanın ya da sağduyu içermenin çok uzağında olan öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada sıcak kaynak suyu görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıcak su kaynağı görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, güçlendikçe güçleneceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaynak suyunda yüzmek ferah bir haneye sahip olunacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada soğuk su kaynağı görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, imkânlarının azalacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine inanılır.

Rüyada suyun kaynağını görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulur.

Rüyada temiz kaynak suyu görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kaynağı görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine yorulur.

Rüyada berrak kaynak su görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments