Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalebodur döşemek

Rüyada kalebodur döşemek

Rüyada kalebodur döşemek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kalebodur döşemek gördüyseniz:

  • Evinizde iş konuşabilir, çevrenizdeki kişilerin tepkisini çekebilir veya fikrini alabilirsiniz.

Rüyada kalebodur döşemek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hasretliğin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev döşemek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına işarettir.

Rüyada yer döşemek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada eve taş döşemek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oda döşemek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta parke döşemek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı döşemek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına işarettir.

Rüyada yere taş döşemek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments