Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının özel bölge görmek

Rüyada kadının özel bölge görmek

Rüyada kadının özel bölge görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, haram mal yiyip içeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının özel bölge gördüyseniz:

  • İlişkilerde uyumu sağlamak için aşkdan çok, iyi arkadaş olabilmek önem taşıyacak.

Rüyada kadın özel bölge görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın özel bölgesi görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının özel bölgesini görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına rivayet eder.

Rüyada kadının özel bölge görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının özel bölgesini görmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, iş hayatında terfi alınacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna yorulur.

Rüyada birinin özel bölgesini görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, yolunda huzurla devam edeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada başkasının özel bölgesini görmek başarıdan başarıya koşacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada özel bölgeyi görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments