Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada bir kadının hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada bir kadının hamile olduğunu öğrenmek günah ve suç işleyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Hukuki, resmi, kurumsal, sağlıkla veya parayla ilgili konularla uğraşmanız gerekebilir, lüzumlu hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu öğrenmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının hamile olduğunu öğrenmek sözleri tutulacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu öğrenmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunun öğrenmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, insanların alım gücünün azalacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına rivayet eder.

Rüyada kendinin hamile olduğunu öğrenmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada ablanın hamile olduğunu öğrenmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, hem itibar edineceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yeni hamile olduğunu öğrenmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu öğrenmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, insanların hayranlığını kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments