Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada hamile olduğunu öğrenmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, para sahibi olacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, ruhunu güzelleştireceğine delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Farklı seçimler yapmasını istediğiniz kişiler varsa, etkilemekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada test yapıp hamile olduğunu öğrenmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, hem itibar edineceğine inanılır.

Rüyada ablanın hamile olduğunu öğrenmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu öğrenmek çok daha fazla mesai harcayacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, malından ve parasından kaybedeceğine inanılır.

Rüyada bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına alamet eder.

Rüyada başkasını hamile olduğunu öğrenmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, işlere nazar değeceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kalacağını öğrenmek uzak bir yola gidileceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunun öğrenmek çok rahat bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments